About Us


1:What is the Different Between 1D and 2D Scanner?
Answer: 1D is Only for 1D Barcode Scanning,2D Can Scan Both 1D Barcodes and 2D QR Codes,PFF417 Codes Etc


2:What is the Different Between Laser Scanner and Imager Scanner?
Answer: Laser Scanner is One of 1D Scanner,It Only Supports To Scan Barcodes From Paper or Lables,Imager Scanner Has 2 Types,CCD is Also 1D Scanner ,It Supports to Read Barcodes from Paper and Display(Like Mobile Phone or Tablet),2D is Imager Type,It Supports to Read Barcodes and QR Codes,PDF417 Codes from Paper and Display(Like Mobile Phone or Tablet)

3: Can Bluetooth Thermal Printer Connect With Android,IOS(Iphone.Ipad),Windows Devices?
Answer: Yes,Our Bluetooth Thermal Printer are Compatible With Android,IOS and Windows Devices.

4:Can I Use the Scanner Directly?
Answer: Yes,You can Use Our Scanner Products Directly,No Need Any Driver,Our Scanner Are Compatible With Windows and Android Devices.

5: Can I Use My Own Software on Android/WinCE PDA?
Answer: Yes,If  Your Software Are Based On Web-Browser,Then You Can Open the URL In The Broswer and Directly Use the System Scan.If  Your Software Are Based On APK,Then You Need To Do Some Integration,We Will Send You SDK/API Document.

6:What is the Warranty Service?
Answer: We Offer 1 Month Reaplcement,12 Months Warranty(Not Include Human Damage and Force Majeure Factors),Lifetime Maintenance Service for Every Customers

7:Who Can I Contact If I Have Some Questions of The Products?
Answer: If  Your Questions are About Operation,You Can Contact With Our Sales Team Directly,If Your Questions are About Technical Service,Then You Can Tell us More Details,We will Forward it to Our IT Department and Offer a Solution For You

8:Can I Become OBM Agents/Distributors In Our Local Place?
Answer: We Welcome All Customers Becomes OBM Distributors,We Will Do Our Best To Provide Biggest Support To Every Agents.